Σελίδες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Lotus Elise Club Racer


Μια όμορφη Αγγλίδα.



H Lotus ανακοίνωσε την έκδοση Club Racer της Elise η οποία θα παρουσιαστεί στη Γενεύη. Ζυγίζει μόλις 876 κιλά, 24 κιλά λιγότερα από την απλή Elise χάρη στην ελαφρύτερη μπαταρία και στην αφαίρεση των υλικών μόνωσης του θορύβου. Για να βελτιώσουν την απόδοση της οι άνθρωποι της Lotus τοποθέτησαν μια νέα sport ρύθμιση στο σύστημα DPM (Dynamic Performance Management), το οποίο μαζί με τη νέα σπορ ανάρτηση, την νέα ρυθμιζόμενη αντιστρεπτική ράβδο και την νέα ανάρτηση της Bilstein με ελατήρια της Eibach προσδίδει μεγαλύτερη ευελιξία στο αυτοκίνητο για χρήση εντός και εκτός πίστας.
Μηχανικά, το αυτοκίνητο συνεχίζει να φορά τον τετρακύλινδρο 1.600αρη VVT-I κινητήρα απόδοσης 134 ίππων χωρίς ωστόσο η Lotus να κάνει γνωστές τις επιδόσεις της. Σίγουρα πάντως θα είναι βελτιωμένες από αυτές την απλής Elise που κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6.5 δευτερόλεπτα ενώ θα καταναλώνει λιγότερο από 5.0 λίτρα/100 χλμ και θα εκπέμπει λιγότερα από 149 γρ/χλμ CO2.
Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε 6 χρώματα (Sky Blue, Saffron Yellow, Ardent Red, Aspen White, Matt Black and Carbon Gray) με τους ιδιοκτήτες του να μπορούν να προσθέσουν κάποιες δικές τους πινελιές.

 πηγή:www.autoblog.gr,www.youtube.com,www.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου