Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Mercedes-Βenz C63 AMG Estate


Station πύραυλος εδάφους-εδάφους


Με ένα νέο αυτοκίνητο πύραυλο έρχεται η Mercedes αυτή τη φορά με την ανανεωμένη C63 AMG,
H C63 AMG φορά τον ατμοσφαιρικό V8 6.2 λίτρων που αποδίδει 457 άλογα με 600Nm ροπή, ο οποίος συνδυάζεται με το νέο Speedshift MCT 7-τάχυτο κιβώτιο της AMG. Η Sedan έκδοση κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα (4.6 η Estate) με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά και στις δύο εκδόσεις στα 250 χλμ/ώρα.
Όπως πάντα, η AMG προσφέρει το sport πακέτο Performance Package, το οποίο αυξάνει την ιπποδύναμη στα 487 άλογα με 600 Nm ροπής με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται πλέον σε 4.4 και 4.5 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα για την Sedan και Estate έκδοση, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται πλέον στα 280 χλμ/ώρα.
 Εξωτερικά, η γρήγορη έκδοση της C-Class διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά της SL, καθώς και LED φωτιστικά σώματα ημέρας στην μέση του νέου επιθετικού προφυλακτήρα. LED είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα με τις ζάντες του να είναι 18″, διαθέσιμες τόσο σε μαύρο όσο και σε ασημί χρώμα. Νέα είναι και η γρίλια ενώ το καπό είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέος πίνακας οργάνων, νέο ταμπλό με σκουρόχρωμα αλουμινένια και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά.
Με της επιδόσεις αυτές η C63 AMG γίνεται ένα από τα πιο γρήγορα και  hot αυτοκίνητα.







πηγή:http://www.autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου