Σελίδες

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Mercedes-Βenz E63 AMG


Λιμουζίνα πύραυλος,βάζει φωτιά στη άσφαλτο.


Η Ε-Class φοράει το (διακριτικό) κουστούμι του Superman και μετατρέπεται σε ρουκέτα πολυτελείας,που με 525 ίππους και ξεχωριστή αίσθηση απειλεί ακόμη και σπορ κατασκευές.
Ο ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας των 6.208 κ.εκ. αποδίδει πλέον 525 ίππους (11 περισσότερους από πριν), ενώ ταυτόχρονα έχει 12% μικρότερη κατανάλωση (12,6 lt/100 km). Τα 100 km/h από στάση έρχονται σε 4,5 sec, ενώ η τελική συνεχίζει να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.
Εξωτερικά, η σχεδίαση της Ε63 AMG είναι διακριτικά επιθετική, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε για ένα μοντέλο με το κύρος και το προφίλ της φίρμας. Όπως και στις απλές εκδόσεις, την παράσταση στο εμπρός μέρος κλέβουν τα ρομβοειδή διπλά φώτα. Στην E63 AMG όμως υπάρχει πιο τονισμένος προφυλακτήρας, μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα και μια σειρά από LED φώτα ημέρας. Στο πλάι ξεχωρίζουν το λογότυπο "6,3 AMG" στα φαρδύτερα φτερά, αλλά και οι θεόρατοι δίσκοι των φρένων πίσω από τις ζάντες των 18 ιντσών. Στο πίσω μέρος και στο τελείωμα του καπό υπάρχει μια μικρή αεροτομή, αλλά την παράσταση στο πίσω μέρος κλέβουν οι δύο διπλές τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό (προσθήκη δέρματος Artico στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών) ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση και την πολυτέλεια της E63 AMG.









πηγή:www.netcarshow.com

4 σχόλια:

  1. ena tetoio aytokinito mou tairiazei!!!!!!!!!!
    kaneis taksidia kai bgenis atsalakotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta exei ola paidia
    1o mercedes ti kalytero?
    2o enas gnostos mou exei tin proigoumeni e amg
    kai einai kav..a diladi ayth pou einai h nea tha einai akoma pio kav..a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto xoris kofti exei telikh sigoura 320!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή