Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Mini Cooper με άρωμα F1.


Το Mini Cooper έχει βγάλει μια μοναδική έκδοση για λίγους όποιος προλάβη πρόλαβε.

Mini John Cooper F1 Limited Edition,έιναι μοναδίκο,λίγα λόγια για αυτή τη μοναδική έκδοση,η πανευρωπαϊκή ετήσια συνάντηση κατόχων Mini Cooper, η Mini United που πραγματοποείεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη.. Φέτος, από τις 22 έως τις 24 Μαΐου θα γίνουν οι τριήμερες εκδηλώσεις στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην πίστα του Silverstone.
Πώς θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε αλλού η φετινή Mini United, ειδικά φέτος που έχει έναν επιπλέον επετειακό χαρακτήρα μιας και συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου, αυθεντικού, Mini Cooper. Φυσικά, αυτή η επέτειος δεν θα μπορούσε να περάσει ανεκμετάλλευτη από το εμπορικό τμήμα της BMW που έχει ήδη ετοιμάσει μία επετειακή έκδοση του Mini.
Οι μόνες διαφορές θα εντοπίζονται στο χρώμα του αυτοκίνητου που θα είναι γνήσιο μη μεταλλικό British Racing Green, στο αεροδυναμικό πακέτο και, τέλος, κάποια μικρές λεπτομέρειες που θα τονίζουν ότι πρόκειται για την ειδική έκδοση με το όνομα John Cooper F1 Limited Edition.
Στα μηχανικά μέρη, δεν θα υπάρχουν διαφορετικές συγκριτικά με το Mini Cooper Works, δηλαδή κινητήρας turbo 1600 κυβικών και 211 ίππων ενώ για καλύτερη διαχείριση της δύναμης, υπάρχει και μηχανικό μπλοκέ διαφορικό. Δυστυχώς, το πιθανότερο είναι πως δεν θα το δούμε στην Ελλάδα μιας και θα κατασκευαστούν συνολικά 50 με 100 Mini John Cooper F1 Limited Edition.



πηγή:www.pestaola.gr,www.antilogic.co.za,www.allworldcars.com,www.modernracer.com

2 σχόλια: